BelAir

Email: imre.tatai@belair.hu
Mobil: +36 30 715-1154
magyar
Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment

Aquatic Fitness Equipment


A healthier more active lifestyle
for all ages and abilitis.

Milyen módon tudja növelni a bevételeket a létesítményében? Hogyan javíthatja a vendégei állóképességét kondícióját?

Mi felajánlunk egy izgalmas új programot, amely alkalmas mindenki számára, kortól és edzettségi szinttől függetlenül.

Figyelemünk középpontjába került az egészségesebb életmód elérése minden korosztály részére, de a hagyományos opciókkal nem könnyű elérni a helyes megoldást mindenki számára.

Élsportolók és fizikai rehabilitációt igénylő emberek fontosnak tartják hogy az életkoruknak és edzettségi szintjüknek megfelelő test fejlesztő megoldásokat keressenek, ez lehet a helyes életmód, és az Aqua Body edzések, mérhető eredményekkel.

A megoldást a Waterplay új sorozata a vízi fitness berendezések képviselik

Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment
Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment Aquatic Fitness Equipment
Aquatic Fitness Equipment    

 

Termékeink azzal a céllal készültek, hogyan fejlesztheti vizi létesítményét izgalmas és élénkítő tornateremmel, amely egyszerre szórakoztató és hatékony használatot biztosít.

A rendszer lényege a víz természetes tulajdonságait használja a felhajtóerő és ellenállás létrehozásához, nulla hatás a teljes szív-és érrendszeri és aerob edzést segíti elő.

Waterplay a vízi fitness gépek nyolc hordozható kompakt egységből állnak, amelyek könnyen telepíthető és távolítható el, hogy megfeleljenek a meglévő medence igényeinek.

Az előnyök gyakorlása vízben is jól dokumentálható Ezen kívül, a nulla hatás természetét gyakorlása a vízi fitness gépek különösen előnyös a betegeknek nyújtott rehabilitációs egy frissítő és támogató közegben, amelyben a könnyű az edzés vagy a rehabilitáció

Waterplay a vízi fitness gépek megoldást jelentenek új lehetőségek szélesítése / javítására fitness programok által, vonzzák az új tagokat, ösztönzik és fokozzák a szabadidős tevékenységeket és a rehabilitációt

Dolgozzon velünk, és fedezze fel hogyan biztosítja létesítménye hatékonyságát a helytakarékos Aqua-Cycle, Aqua-Climber, Aqua-taposó, Aqua-evezőgép, Aqua-Twister, Aqua-PullDip és Aqua-ABS amelyek jól illeszkednek a már meglévő létesítménye arculatához és biztosítja sikerét egy új beruházásnak.


Ez az új, ez izgalmas ... ez Waterplay!